Διαθεσιμότητα και κρατήσεις

Σχετικά με έμας

Στην πανέμορφη τοποθεσία της Νότιας Κέρκυρας, στις γραφικές Μπενίτσες, το ξενοδοχείο Lido Corfu Sun σας υποδέχεται και σας καλωσορίζει στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις του.

Με πανοραμική θέα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, ντυμένο στην πέτρα και το ξύλο, με ζεστά χρώματα και διαφορετικά επίπεδα εντός και εκτός του ξενοδοχείου, είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες και την φιλοξενία του.

Το προσωπικό μεράκι του ιδιοκτήτη και η αγάπη του για την παραδοσιακή αισθητική της περιοχής δημιούργησαν ένα χώρο ξεχωριστό με έμφαση στην ποιότητα και την καλαισθησία. Τα άνετα κλιματιζόμενα δωμάτια του, οι πεντακάθαροι και πανέμορφοι εξωτερικοί χώροι, η εξωτική πισίνα και η παραδοσιακή ταβέρνα συνδυάζουν την κομψότητα και το ξεχωριστό στυλ με την άψογη εξυπηρέτηση και την άνεση της σύγχρονης τεχνολογίας. Οι μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης σε συνδυασμό με την άριστη προσωπική εξυπηρέτηση θα αποτελέσουν την εγγύηση για την απόλυτη ικανοποίησή σας καιαλησμόνητες πραγματικά αναμνήσεις.

Lido Corfu Sun Hotel

Τσάκι, 49084 Mπενίτσες, Κέρκυρα, Ελλάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το δυνατόν συντομότερα

Loading...